HOME OVER ONS CONTACT ONLINE BESTELLEN LOGIN
BELETTERING
TEKSTEN & LOGO'S
RECLAMEPANELEN
BANNERS & SPANDOEKEN
RAAMFOLIES
RAAMBELETTERING
BESTELWAGENS
VRACHTWAGENS
AANHANGWAGENS
WAGENS DIVERS
WEBDESIGN
LOGOCREATIE
TEXTIEL

ZIP WEB-d-SIGN

Groenesprietstraat 64

8940 GELUWE (B)

+32(0)476 73 94 50

info@zipweb.be


1. Maak de ondergrond goed schoon en zorg dat deze vet- en vuilvrij is. Dit doet u best met de speciale ontvetter, thinner of ammoniak. De ondergrond moet steeds droog zijn. Indien de temperatuur lager is dan 10°C, mag er niet gekleefd worden. Het is daarom aangeraden om een voertuig een halve dag vooraf in een verwarmde ruimte te plaatsen. Geschilderde of gespoten oppervlakken moet voldoende uitgehard zijn vooraleer er op gekleefd wordt.  
2. Kleef de tekst met twee stukjes schilderstape op de ondergrond. U kunt de juiste positie van de tekst bepalen met een meetlat.  
3. Kleef de belettering vast in het midden met een stuk schilderstape.  
4. Trek voorzichtig de drager aan 1 kant los van de applicatietape.  
5. Knip de losgekomen drager eraf en wrijf de letters met spatel haaks t.o.v. de plakrichting op de ondergrond. Verwijder de schilderstape en herhaal dit langs de andere kant.  
6. U kunt nu voorzichtig de applicatietape verwijderen. Doe dit rustig. Trek schuin en houd de drager zo vlak mogelijk.  
7. Gefeliciteerd! De tekst is gekleefd. Wij raden u aan om de ondergrond enkele dagen niet schoon te maken, zeker als de tekst bij een lage temperatuur werd aangebracht. De kleefkracht van de lijmlaag bouwt zich langzaam op. In de winter kan dit proces enkele weken duren. In deze periode is het raadzaam het voertuig niet te wassen.  
Copyright © 2019 - Franky Ferla - ZIP WEB-d-SIGN - Created by ZIPWEB-d-SIGN  2019